Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya arasında Ece Ronay gerginliği

Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya arasında Ece Ronay gerginliği

Ece Ronay'a attığı mesajlar ifşa olan Mehmet Ali Erbil ve Deniz Akkaya canlı yayında birbirine girdi. Erbil'in Deniz Akkaya'ya "Sana belden aşağı vururum" demesiyle gerilim yükseldi.

Magazin

12.02.2024, 03:12

Karpuz şarkısıyla ünlenen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı ses kayıtları ve mesajları ifla etti. Konuyu yalanlayan Erbil, mahkemeye başvuracağını söyledi. Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programında konunun gündeme gelmesiyle Erbil yayına bağlandı. Ancak Deniz Akkaya ve ünlü şovmen birbirine girdi.

CANLI YAYINDA KAVGA

Deniz Akkaya, yayına bağlanan Mehmet Ali Erbil'e "Daha önce bir terör örgütünün sempatizanı gibi Türk polis teşkilatına hakaret ve küfreden bir insanın klibinde nasıl oynadın?" diye sordu. Sinirlerine hakim olamayan şovmen, "Ben müneccim miyim? Nereden bileyim?" diye bağırdı.

"BENİ GEÇMİŞİMLE VURMAYA KALKMA"

Akkaya'nın "Ece Ronay'ı hiç araştırmadın mı?" sözlerine karşı Erbil, "Ha tabii kızın 21-22 yıllık hayatını sorgulayacağım. Sen kendi hayatını sorgulayabilir misin? Deniz Hanım'ın hiç mi geçmişinde böyle şeyler yok?" diyen Erbil'e tepki gösteren Akkaya, "Şimdi beni geçmişimden vurmaya kalkma. Klibinde oynayacaksan bu kadın şimdiye kadar hangi işlere imza atmış buna bakarsın. Kimseyi geçmişiyle vurmaya kalkma" dedi.

"SANA BELDEN AŞAĞI İYİ VURURUM"

Canlı yayında sinirden gözü dönen Mehmet Ali Erbil, "Sana belden aşağı çok iyi vururum ben. Sen çok iyi biliyorsun. Çıldır orada çıldır." dedi. Bu sözlerin üzerine Akkaya öfkelenerek elindeki kalemi fırlattı. "Sen bana belden aşağı vuramazsın. Neyi biliyorum söyle. Bir şey söyleyeceksen adam gibi söyleyeceksin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading