Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiği hastaneye gitti, gözyaşlarına boğuldu! 'İkinci babamdı'

Mehmet Ali Erbil Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiği hastaneye gitti, gözyaşlarına boğuldu! 'İkinci babamdı'

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybettiği hastaneye ünlü isimler akın ediyor. Hastaneye gelenler arasında ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de yer alıyordu. Acı haberle yıkılan Erbil'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Magazin

23.01.2024, 19:28

Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın, önceki gün kaldırıldığı hastaneye yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Arkın'ın ölümü sanat dünyasını yasa boğarken, ünlü isimler başsağlığı için hastaneye gelmeye devam ediyor. Arkın'ın yakınlarını ziyaret etmek için hastaneye gelen ünlü isimler arasında Mehmet Ali Erbil de yer aldı.

Arkın'ın yakınlarına başsağlığı dilemek üzere hastaneye gelen Mehmet Ali Erbil, bir süre sonra hastaneden ayrıldı. Yakınlarının desteği ile yürüdüğü görülen Erbil, hastane çıkışında gözyaşlarına boğuldu. 

"BENİM İKİNCİ BABAM GİBİYDİ"

Daha sonra Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin programına bağlanan Erbil, Cüneyt Arkın'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek "O kadar şanslıyım ki Cüneyt Arkın gibi bir efsaneyle film çevirmişim. Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu’nda birlikte başrol oynadık. Ben onun oğlunu oynadım. Belki de son sinema filmiydi.

Benim ikinci babam gibiydi. Hastalık dönemlerimde hastaneye gelirdi. Dualarını benden hiçbir zaman eksik etmedi. Beni evine davet etmişti, hastalığımdan dolayı gidemedim çünkü yürüyemiyordum. O içimde ukde kaldı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading