Yandex Metrica

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si dolandırıldı! Parasını nasıl geri aldığını anlattı, herkes kahkahaya boğuldu

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si dolandırıldı! Parasını nasıl geri aldığını anlattı, herkes kahkahaya boğuldu

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteriyle beğeni toplayan Ezgi Mola, İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Başarılı oyuncu, mahallesinde oturan bir adamın kendisini dolandırdığını anlattı.

Magazin

23.01.2024, 18:50

Oyuncu İbrahim Selim, YouTube kanalı üzerinde yaptığı Bu Gece programında Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, Serenay Sarıkaya ve Şükrü Özyıldız'ı ağırladı. Eğlenceli anların yaşandığı programa Ezgi Mola'nın dolandırıcılık anısı damgasını vurdu. Olayı anlatan Mola, herkesi kahkahaya boğdu.

"ADAMIN YAKASINA YAPIŞTIM"

İbrahim Selim'in "Bugüne kadar yaptığın en büyük kerizlik neydi?" diye sorması üzerine Ezgi Mola dolandırıldığını anlattı. Oyuncu, şöyle konuştu:

"Ben dolandırıldım. 'Gümrükte kuzenim çalışıyor ürün mağazada 10 bin TL ise biz 2 bin TL'ye getiriyoruz' dedi. Ben de herkes için sipariş verdim. Parasını da yatırdım bu adam da mahalleden tanıdığım biriydi. Bir kafedeydik ve ben dolandırıldığımı anladım. Adamın kollarında kask üzerinde de korumalık montu varken yakasına yapıştım. Bizi öyle gören kafe çalışanları bulunduğumuz kış bahçesinin kapısını kapatıp bir daha gelmedi.

"HERKESE DOLANDIRICI OLDUĞUNU SÖYLEDİM"

Adam önümde yürüdü ve bankaya gittik. Ama yolda herkese adamın dolandırıcı olduğunu söyledim. Bankaya gittiğimizde hesabından 67 TL'si vardı. Dolandırıldığımı anladığımda cinnet geçirdim. Benim yatırdığım paraları başkalarına yatırmış.

"ÇOK ÇİRKİNLEŞTİM"

Sonra polis geldi, ben senetler aldım. Polis, adamın 17 suçtan davası olduğunu söyledi. Ama ben ertesi gün kendi yöntemlerimizle paramı aldım. Çok çirkinleştim, öyle olmam gerekiyordu. Şiddete başvurmadım, kötü söz söylemedim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading