Yandex Metrica

Masterchef'te şoke eden olay! Stüdyo fena karıştı, Mehmet Şef sinirden deliye döndü! O yarışmacıyı yerin dibine soktu

Masterchef'te şoke eden olay! Stüdyo fena karıştı, Mehmet Şef sinirden deliye döndü! O yarışmacıyı yerin dibine soktu

Masterchef'in 25 Ağustos akşamı yayınlanan yeni bölümünde stüdyoda gergin anlar yaşandı. Mehmet Şef, Burak Kaya'nın Gamze'ye hakaret etmesiyle hayli sinirlendi.

Magazin

23.01.2024, 19:43

Masterchef 2022'de yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Bugün mavi ve kırmızı takım Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu'nda yarıştı. İki takım da birbirinden güzel yemekleri en iyi şekilde yapmak için mücadele etti. Dokunulmazlık mücadelesinin kazananı kırmızı takım oldu.

Oyunu kaybeden mavi takım stüdyoda bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Yarışın kazananı ise Burak Revanbahş oldu. Dokunulmazlığı kazanan Burak, eleme potası için Şeyma'nın ismini söyledi.

YARIŞMACILAR BİRBİRİNE GİRDİ, MEHMET ŞEF ÇILGINA DÖNDÜ

Daha sonra yapılan oylamada gergin anlar yaşandı. Gamze ve Burak Kaya arasında yaşanan tartışmada, Burak'ın hakaret ettiği ortaya çıktı. Burak Kaya'nın hakaret içeren ifadeleri stüdyoda tekrar etmesi Mehmet Şef'i öfkelendirdi. 

Sinirlenen şef, "Özür dileyeceksin. O dilemeyecek, sen özür dileyeceksin. Özür dile" şeklinde sert çıkıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Burak Kaya'nın diskalifiye edilmesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading