Yandex Metrica

MasterChef'in şeflerinin haftalık maaşları dudak uçuklattı! Somer Sivrioğlu, Mehmet Şef ve Danilo Şef haftalık ne kadar kazanıyor?

MasterChef'in şeflerinin haftalık maaşları dudak uçuklattı! Somer Sivrioğlu, Mehmet Şef ve Danilo Şef haftalık ne kadar kazanıyor?

MasterChef 2022 sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Yarışma başlamadan önce şeflerin aldıkları haftalık kazançlar sosyal medya gündemini sallamıştı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun aldığı haftalık maaşlar merak konusu oldu. Peki, Somer Sivrioğlu, Mehmet Şef ve Danilo Şef haftalık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Magazin

03.05.2024, 18:53

Geçtiğimiz aylarda MasterChef şeflerinin kazançları hakkında haberler meydana çıkmıştı. Söylenene göre Somer Şef ve Danilo Şef dolar bazlı maaş alırken, Mehmet Şef TL üzerinden kazanç sağladığı için programdan ayrılacaktı. Yerine Arda Türkmen'in geleceği konuşulan program bu sezona aynı jüri kadrosu ile başladı. Peki, Somer Sivrioğlu, Mehmet Şef ve Danilo Şef haftalık ne kadar kazanıyor? İşte yanıtlar...

ŞEFLER HAFTALIK NE KADAR KAZANIYOR?

İddialara göre; Somer Şef her hafta 55 Bin ila 65 Bin TL arasında kazanç sağlıyor. Yaklaşık olarak 1 ayda 220 Bin TL kazanan Somer Şef'in aldığı ücret sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Mehmet Yalçınkaya'nın haftalık 60.000 TL aldığı iddialar arasında yer alıyor. 

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading