Yandex Metrica

Masterchef'e ilk hafta veda eden isim kim oldu?

Masterchef'e ilk hafta veda eden isim kim oldu?

Masterchef Türkiye'nin son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonun ilk haftasında jüri, Masterchef'e veda eden ilk ismi açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 17:54

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu Masterchef Türkiye'nin dün akşam yeni bölümü yayınlandı. Mavi ve kırmızı takımın rekabet ettiği yarışmada bu haftanın kazananı kırmızı takım oldu. Mavi takımda elemeye kalan isimler Tunahan, Burcu, Tahsin, Görkem, Hamza ve Safanur oldu.

Sezonun ilk eleme oyununun ilk etabında yarışmacılara ana ürün olarak peynir verildi ve en yaratıcı yemeği yapmaları istendi. Turu başarıyla tamamlayan Safanur, Tunahan ve Burcu elenmekten kurtuldu.

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İLK YARIŞMACI

Eleme gecesinin ikinci aşamasında Görkem, Hamza ve Tahsin'den Danilo Şef'in imza tabağını yapmaları istendi. Yarışmacılar, Ragiz isimli yemeği en iyi yapmak için kıyasıya mücadele etti.

En başarılı tabağı çıkaran isim Tahsin oldu. İkinci sırada Hamza yer alırken, gecenin en zayıf tabağını yapan Görkem ise Masterchef yeni sezonda elenen ilk isim oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading