Yandex Metrica

Masterchef Mehmet Yalçınkaya öfkeden çılgına döndü! 'Hepsini ifşa edeceğim' deyip ateş püskürdü

Masterchef Mehmet Yalçınkaya öfkeden çılgına döndü! 'Hepsini ifşa edeceğim' deyip ateş püskürdü

Masterchef'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yalçınkaya, kendi adını kullanarak müşterilerini kandırmaya çalışan iş yerlerine ateş püskürdü. Ünlü şef, hepsini bir bir ifşa edeceğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Masterchef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın başı ismini kullanarak vatandaşları kandıran iş yerleriyle dertte. Masterchef'te yarışmacılarla girdiği diyaloglarla sık sık gündeme gelen Yalçınkaya, adını kullanarak müşteri çekmeye çalışan mekanlara gözdağı verdi.

"İFŞA EDECEĞİM HEPSİNİ"

Şimdilerde Masterchef'in yoğun çekimleriyle meşgul olan Mehmet Yalçınkaya, takipçilerinden gelen mesajlar üzerine birkaç mekanın kendi adını kullanarak müşteri çekmeye çalıştığını öğrendi. Gelen mesajları sosyal medya hesabında yayınlayan ünlü şef, "Sizden rica ediyorum hangi mekanlar ise bana yazın isimlerini. İfşa edeceğim hem de ana saygımdan. Günah" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Instagram hesabında bir video yayınlayan Yalçınkaya, "Mehmet Şef şu an burada değil" denilerek yalan söylendiğini belirtti. Şef, "Emek hırsızlığına karşıyız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading