Yandex Metrica

Mahsun Kırmızıgül'den Farah Zeynep Abdullah başrollü Bergen filmine büyük tepki! Salonu terk edip çıktı

Mahsun Kırmızıgül'den Farah Zeynep Abdullah başrollü Bergen filmine büyük tepki! Salonu terk edip çıktı

Mahsun Kırmızıgül, Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen filmindeki performansını eleştirdi. Kırmızıgül, 'Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum' dedi.

Magazin

11.03.2024, 14:48

Arabesk müziğin önemli sanatçılarından Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşındı. Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı film, 4 Mart'ta vizyona girdi. Tartışma yaratan filme Mahsun Kırmızıgül'den tepki geldi.

"BİR ŞARKICININ HAYATINI OYNAYABİLİRSİNİZ AMA..."

Kırmızıgül, Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen performansını hedef alan bir paylaşım yaptı. Sanatçı, "Bir şarkıcının hayatını oynayabilirsiniz ama onun şarkıcılarını onun gibi asla söylemezsiniz. Milyonlarca insanı, sesleri ile etkileyen şarkıcıların kendi biyografi filmlerinde kendi sesleri yok. Biyografi filminde oyuncu kendi sesi ile şarkı söylediği anda sinemadan çıkıyorum" ifadelerini kullandı.

"AMATÖRCE ŞARKILARI DUYMAK ZORUNDA DEĞİLİM"

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Kırmızıgül, "Bunun tartışılacak bir yanı yok. Neşet Ertaş, Zeki Müren, Esengül gibi sanatçıların şarkılarını, hangi oyuncu arkadaşlar seslendirebilir. Ben sevdiğim sanatçıyı izlemeye giderken, ona hayat veren oyuncunun amatörce söylediği şarkıları duymak zorunda değilim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading