Yandex Metrica

Mahkum'un Büge'si estetik harikası çıktı! Estetiksiz hali ortaya çıktı, sosyal medya yıkıldı 'Bu mu yeni Türkan Şoray'

Mahkum'un Büge'si estetik harikası çıktı! Estetiksiz hali ortaya çıktı, sosyal medya yıkıldı 'Bu mu yeni Türkan Şoray'

Mahkum dizisinde Büge karakterini canlandıran Melike İpek Yalova'nın yıllar önceye ait fotoğrafları ortaya çıktı. Oyuncunun estetiksiz halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin

16.05.2024, 18:08

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Mahkum dizisi, ilk bölümünden itibaren adından söz ettirmeyi başardı. Reyting rekorları kıran dizide İsmail Hacıoğlu'nun partneri olan Büge karakterine hayat veren Melike İpek Yalova'nın yıllar önceki hali ortaya çıktı.

"ÇAKMA TÜRKAN ŞORAY"

"Yeni Türkan Şoray" olarak anılan Melike İpek Yalova'nın estetiksiz görüntüleri görenleri hayrete düşürdü. Fotoğraflarda oyuncunun ciddi bir değişim yaşadığı görülüyor.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından kullanıcılardan "Bu mu yeni Türkan Şoray", "Büyük yatırım yapmış", "Parayla ben de dünya güzeli olurum" gibi yorumlar geldi.

1984 yılında dünyaya gelen Melike İpek Yalova, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle oyunculuğa adım atmıştı. Yalova, Karadayı, Çember, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerde de performansıyla izleyicilerden tam not almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading