Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.82

%-0.2 expand_more

ALTIN

2529.00

%0.02 expand_less

BIST

10891.42

%0 expand_less

BTC ($)

67953.97

%0.73 expand_less

Magazin dünyasını karıştıran olay! Ünlü oyuncu gözler önünde karısını aldattı, sosyal medya çalkalandı! 'B harfi' detayı dikkat çekti

Magazin dünyasını karıştıran olay! Ünlü oyuncu gözler önünde karısını aldattı, sosyal medya çalkalandı! 'B harfi' detayı dikkat çekti

Magazin dünyası bugün evli ve çocuklu ünlü bir oyuncunun karısını aldattığı iddiasını konuşuyor. İddiaya göre baş harfi 'B' olan ünlü bir oyuncu, gece saatlerinde Arnavutköy'de bir mekanda bir kadınla yakınlaşırken görüldü.

Magazin

06.04.2024, 20:37

Magazin dünyasında herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. Evli ve çocuklu olan ünlü bir oyuncunun geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Arnavutköy'de bir mekanda eğlendiği görüldü. Ancak oyuncu, gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle masasında bulunan bir kadınla öpüşmeye başladı.

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre, daha önce başından bir evlilik geçmiş olan çok ünlü bir oyuncu, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekanda görüldü. Baş harfi 'B' olan oyuncunun ikinci kez nikah masasına oturduğu ve bir erkek çocuğu sahibi olduğu belirtildi. 

EŞİNİ ALDATAN ÜNLÜ OYUNCU KİM?

Haberde şu ifadeler yer aldı: "İlerleyen dakikalarda şimdilerde yeni projesiyle de konuşulan jönümüz, alkolün de etkisiyle masada bulunan başka bir kadın ile öpüşmeye başladı. Tabi bu güzelin ilk olarak ünlü oyuncumuzun kumral eşi olduğunu düşündüm ama dikkatli bakınca eşi olmadığını anladım. Ben evlilikleriyle ilgili bir sorun duymadığım ve çocukları olduğu için bu kadar yazıyorum. İkinci defa bu kadar şanslı olmayabilir bu jönümüz"

Haber, sosyal medyada bomba etkisi yaratırken, birçok kullanıcı söz konusu kişinin Buğra Gülsoy olduğunu iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading