Yandex Metrica

Leman Sam'dan şoke eden aldatma itirafı

Leman Sam'dan şoke eden aldatma itirafı

Leman Sam, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' isimli programına konuk oldu. 70 yaşındaki sanatçı, eşinin kendisini aldattığını itiraf etti.

Magazin

19.03.2024, 17:38

Ünlü sanatçı Leman Sam, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında yaptığı "Dur Bi Dinle" programına katıldı. Sam, özel hayatına dair çarpıcı açıklamala yaptı. Sanatçı, 11 yıl evli kaldığı müzisyen Selim Sam ile ilgili şoke eden bir itirafta bulundu.

"SERSERİ MAYIN GİBİYDİM"

Annesiyle babasının arasındaki ilişkinin iyi olmadığını, kendisini babannesinin büyüttüğünü söyleyen Leman Sam, şöyle konuştu:

"Hakkari’deydik. Sonra ben lise için Ankara’ya geldim. Babam beni gönderdi. Beni babaannem büyüttü. Ölmeden son 10 yıla kadar annem de babam da hiç aramadılar. Hiç merak etmediler. Öncesinde serseri mayın gibiydim. Bir açıdan faydası oldu. Çok savaşarak kızlarımı büyüttüm. Babasız büyüttüm tuhaf bir evlilikte."

"KIZLARIMIN BABASI BENİ ALDATTI"

Eski eşi Selim Sam'ın kendisini aldattığını itiraf eden Leman Sam, "Ben evliyken kızların babası bir başkasıyla beraber oldu. Ben zaten boşanmak istiyordum. O istemiyordu. Çoklu bir hayat istiyordu belki." dedi.

Ünlü sanatçı, açıklamasına şöyle devam etti:

"Sonra onu kandırdım. ‘Getir bana ben onu ikna ederim’ dedim. Geldi ikna da ettim. İyi bir kızcağız. Görüştük ettik. Sonra onlar ayrıldı. Boşanmadan önce yanıma geldi saçları kesilmiş. ‘Ne oldu Hülya’cığım’ dedim. ‘Kocan bak bana ne yaptı’ dedi. ‘Nereden benim kocam oluyor o senin kocan Hülya’cığım’ dedim. Sonra birlikte yaşamaya başladık."

"KIZA ÇOK ÜZÜLDÜM"

"Bir gün gene kapı çaldı. İncecik, sarışın bir kız geldi. Adı Funda. ‘Biz Selim’le evleneceğiz’ dedi. Kıza çok üzüldüm böyle bir adamla... Ona dedik ki ‘Bak bunda bunlar var, unutma’ diye uyardık. ‘O sizi sevmemiş’ dedi ve gitti kız. Sonrasında Ankara’da sahnem vardı. Program bitti kız odama geldi. ‘Ne kadar haklıymışsınız’ dedi. Böyle şeyler yaşadık evlilik yıllarında."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading