Yandex Metrica

'Koruyucu aile olurum' diyen Demet Şener, oğlunun diş tedavi parası için eski kocasına dava açtı

'Koruyucu aile olurum' diyen Demet Şener, oğlunun diş tedavi parası için eski kocasına dava açtı

Manken Demet Şener, oğlu Ömer'in diş tedavi ücretini karşılamadığı gerekçesiyle eski eşi İbrahim Kutluay'a 50 bin 342 liralık dava açarak icra takibi başlattı.

Magazin

09.04.2024, 05:05

1999 depremi sonrası evlat edinmeyi düşündüğünü söyleyen, 6 Şubat felaketinin ardından ise 'koruyucu aile' olmak için başvuruda bulunabileceğini belirten eski manken Demet Şener (45), oğlunun diş doktoru masrafı için eski kocasını mahkemeye verdi. 

2019 yılında basketbolcu eşi İbrahim Kutluay'dan resmen boşandıktan sonra mahkeme kararıyla kızı ve oğlu için aylık 32 bin 500 lira nafakaya hak kazanan Demet Şener, oğlu Ömer'in diş tedavi ücretini karşılamadığı gerekçesiyle eski eşi hakkında icra takibi başlattı.

İbrahim Kutluay ve Demet Şener

Oğlunun tedavi ücretini kendisi karşılamak istemeyen Şener, İbrahim Kutluay'dan 50 bin 342 lira 59 kuruş para istiyor. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın duyurduğu gelişmeye göre İbrahim Kutluay, icra takibine avukatı kanalıyla itiraz etti. 

50 bin 342 lirada ısrarcı olan Demet Şener ise 'itirazın iptali' istemiyle dava açtı. Diş tedavi parası için iki çocuğunun babasıyla yeniden mahkemelik olan Şener, davanın ilk duruşmasında istediği parayı alamadı. Mahkeme dosyadaki eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Demet Şener'in İbrahim Kutluay ile evliliğinden İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunuyor. Şener, önceki gün gribal enfeksiyon geçiren kızı İrem'i Etiler'de doktora götürürken görüntülenmişti. Şener'in iç hastalıkları uzmanınca çıkarılan faturayı İbrahim Kutluay'a gönderip göndermediği merak konusu. 

Öz oğlunun diş tedavi ücretini ödemek istemeyen Demet Şener, Milliyet muhabirine bunları söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading