Yandex Metrica

Koronavirüse yakalanan Merve Özbey'in sağlık durumu nasıl? 'Çift aşı olmama rağmen...'

Koronavirüse yakalanan Merve Özbey'in sağlık durumu nasıl? 'Çift aşı olmama rağmen...'

Koronavirüse yakalanan ve evinde karantinada olan Merve Özbey, yayınladığı videoda sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, hastalığı ağır geçirdiğini söyledi.

Magazin

29.01.2024, 17:31

Sanat dünyasından koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Şarkıcı Merve Özbey, koronavirüse yakalandığını duyurmuş, "Sizlerle bir süre uzak kalacağız ama 10 gün sonra test sonucum negatife döner dönmez yeniden buluşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Özbey, Instagram hesabından yayınladığı video ile sağlık durumuyla ilgili son durumu takipçileriyle paylaştı. 

"EKLEM AĞRILARIM ÇOK FAZLA"

Hastalığı ağır geçirdiğini belirten şarkıcı, "Bugün düne biraz daha iyiyim. Açıkçası benimki biraz ağır seyrediyor. Halsizliğim ve eklem ağrılarım çok fazlaydı. Sabah kalkınca kendimi daha kötü hissediyorum. Tabi işin en can sıkıcı tarafı; Elif'le hiçbir şekilde temas halinde olmamam. Çünkü emzirmediğim için Elif pozitif sayılmıyor" diye konuştu.

TAKİPÇİLERİNİ UYARDI

Çok fazla vaka olduğunu söyleyen ve takipçilerini dikkatli olmaları yönünde uyaran Özbey, "Ben çift aşı olmama rağmen kimisi çok hafif belirtilerle atlatıyor ama benimki biraz ağır. O yüzden telefonlara da cevap veremiyorum. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim, inşallah daha güzel günlerde buluşacağız" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading