Yandex Metrica

Komşusunu tehdit eden Derya Tuna'nın kavga görüntüleri şoke etti

Komşusunu tehdit eden Derya Tuna'nın kavga görüntüleri şoke etti

Derya Tuna'nın Sarıyer'de oturduğu sitede komşusuyla kavga ettiği, komşusunu tehdit ettiği iddia edilmişti. Kavgaya dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin

23.01.2024, 18:07

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, önceki gün komşunu tehdit ettiği iddialarıyla gündeme geldi. Tuna'nın kavga sırasında "Çok kötü adamlara çattınız. Dua edin İbrahim Tatlıses" duymadı dediği iddia edildi. Şen ailesi, konuyla ilgili Tuna hakkında şikayetçi olurken, olaylara ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu kavganın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

26 Ağustos gecesi Uskumruköy Mahallesi'nde bulunan sitenin bahçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre Derya Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup genç, sitenin bahçesinde sohbet ettikleri esnada Uğur Şen ve oğlu gelerek bahçeden çıkmalarını istedi. Çıkan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Uğur Şen, rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle gençlerle tekme tokat kavga etmeye başladı. Kavga güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kavganın büyümesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Uğur Şen'in kolu kırılırken, karşı gruptan bir kişinin de burnunun kırıldığı öğrenildi.

"ÇOK KÖTÜ ADAMLARA ÇATTINIZ"

İddiaya göre olayın ardından Zübeyde Şen, Derya Tuna'ya giderek aracı olmasını istedi. Ancak Tuna, "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" dedi.

Olaydan sonra Şen ailesinin siteden taşındığı ortaya çıktı.

TUNA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Olayların ortaya çıkmasının ardından Tuna'nın avukatı Alper Tunga Çevik, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada "Bugün tartışma ile ilgili basına yansıyan haberlerde müvekkilin adının geçmesi ve olayın şüphelisi olarak lanse edilmesi müvekkili derinden üzmüştür. Müvekkilin, yeğeninin şiddet gören kişilerden biri olması dışında olayla herhangi bir ilgisi yoktur. Konu yargıya taşınmış olup, çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading