Yandex Metrica

Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşi Melisa GÜZELLİĞİYLE MEST ETTİ, 15 yıl sonra ortaya çıktı

Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşi Melisa GÜZELLİĞİYLE MEST ETTİ, 15 yıl sonra ortaya çıktı

Serenay Sarıkaya ile başrolünde yer aldığı Aile dizisinden adından çokça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemde gündemden düşmüyor. Tatlıtuğ, son olarak eski partneri Beren Saat ile "İstanbul İçin Son Çağrı" filminde yer aldı. 15 yıl aradan sonra biraraya gelen Saat ile Tatlıtuğ ilgi odağı oldu. Yakışıklı oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak ediliyor. Başar Dizer ile mutlu bir evliliği olan Tatlıtuğ'un, Kurt Ege adında bir oğlu var. Tatlıtuğ'un paylaşımlarında kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'u görenler ise çok şaşırdı. Melisa, güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bıraktı. 

Magazin

19.03.2024, 21:14

Aşk-ı Memnu dizisindeki efsane partnerler Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ 15 yıl sonra yeniden kamera karşısına geçti. İkilinin hayranları büyük bir heyecan yaşadı. 

İstanbul İçin Son Çağrı filminde yeniden partner olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, son günlerde gündemden düşmüyor. Aile dizisi ile televizyon ekranlarında da yer alan Tatlıtuğ'un kariyeri kadar özel hayatı da merak ediliyor. 

Yakışıklı oyuncunun kendisi kadar ailesi de araştırılıyor.

KIZ KARDEŞİ OLAY OLDU

Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan Kıvaç Tatlıtuğ'un, Kurt Efe adında da bir oğlu var. Tatlıtuğ'un ailesi de en az kendi hayatı kadar merak uyandırıyor. Yakışıklı oyuncunun, Melisa Tatlıtuğ, Cem Tatlıtuğ, İpek Tatlıtuğ, Tugay Tatlıtuğ adında dört kardeşi var. 

Ünlü ismin paylaşımlarında kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ'u görenler çok şaşırdı. Tatlıtuğ'un kız kardeşlerinden Melisa Tatlıtuğ, güzelliği ve ağabeyine benzerliğiyle görenleri şoke ediyor. 

Genellikle yaptığı işlerle gündeme gelen ve özel hayatını sessiz sakin yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, ailesiyle ilgili paylaşım yapınca sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor.

İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un güzelliğiyle mest eden kız kardeşi Melisa Tatlıtuğ...


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading