Yandex Metrica

İsmail Balaban'dan İlayda Şeker'e rest! Her şeyi sildi

İsmail Balaban'dan İlayda Şeker'e rest! Her şeyi sildi

İsmail Balaban, nişanlısından ayrıldıktan sonra Survivor'da aynı dönem yarıştığı İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başlamıştı. Şeker'in, ilişkisini ilan ettikten sonra sosyal medyadaki iddialı pozlarını silmesi dikkat çekti.

Magazin

21.02.2024, 16:48

Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Balaban, yarışmada olduğu sırada annesinin nişanlısı hakkındaki sözlerinin ardından ayrılık kararı almıştı. Ünlü sporcunun adı bir süre sonra Survivor'da birlikte yarıştığı İlayda Şeker ile aşk dedikodularına karıştı. Başlangıçta ikiliden açıklama gelmese de geçtiğimiz günlerde el ele görüntülerini paylaşarak aşklarını ilan etmişti. 

Şimdi ise İlayda Şeker cephesinden dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal medyada cesur pozlarıyla konuşulan İlayda Şeker, İsmail Balaban ile ilişkisini duyurduktan sonra bu iddialı paylaşımlarını sildi.

KISKANÇLIK İDDİASI

İlayda Şeker'in iddialı pozlarını silme nedeni olarak İsmail Balaban gösteriliyor. Balaban'ın sevgilisinin profilinde yer alan görüntüleri silmesini istediği, kıskançlık yaptığı öne sürüldü. Balaban'ın isteği üzerine İlayda Şeker de sosyal medya hesabından cesur pozlarını sildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading