Yandex Metrica

İlişkiye devre arası: Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın evlenme teklifini beklemeye aldı! Ünlü çift ne zaman evleniyor? 

İlişkiye devre arası: Melisa Aslı Pamuk sevgilisi Yusuf Yazıcı'nın evlenme teklifini beklemeye aldı! Ünlü çift ne zaman evleniyor? 

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcu olan ve Fransa'nın Lille takımında top koşturan Yusuf Yazıcı'nın aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk iddialarının ardından, yaptıkları paylaşımla ilişkilerini ilan eden ünlü çiftin evlenileceği söyleniyor. İddialara göre Yusuf Yazıcı sevgilisine evlenme teklifi etti ancak Yazıcı sevgilisi Pamuk'tan hala yanıt bekliyor.

Magazin

01.05.2024, 02:17

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un, milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü çift, birkaç hafta önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla, aşklarını ilan etti.

Pamuk'un sevgilisinden ayrı kalmak istemediği için Yazıcı'ya, Türkiye'de bir takımla anlaşması yönünde baskı yaptığı iddia edilirken; gündeme bomba gibi bir iddia daha düştü.

"BU İLİŞKİNİN YAZ AŞKI OLARAK KALMAYACAĞI KESİN"

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt Sabah Gazetesi'nde yer alan haberinde şöyle yazdı:

Temmuz başında Alaçatı'da tanışıp flört etmeye başlayan ve yan yana fotoğraflarını ilk bu köşede gördüğünüz oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ilişkisi 'yaz aşkı' olarak kalmayacak gibi görünüyor.

Çünkü duydum ki, şimdi Fransa'nın Lille takımında top koşturan Yusuf Yazıcı, Melisa Aslı Pamuk'a evlilik teklif etmiş.

32 yaşındaki güzel oyuncunun, kendisinden 6 yaş küçük futbolcu sevgilisine henüz cevap vermediği de kulağıma geldi.

Pamuk, yaş farkından dolayı mı "evet" demedi yoksa bu teklifi çok erken mi buldu bilmiyorum ama bu ilişkinin yaz aşkı olarak kalmayacağı kesin...

Bu arada ünlü oyuncunun bahtı, bir futbolcuyla yazılmış galiba.

Önceki yıl futbolcu Oğuzhan Özyakup ile evliliğin eşiğinden dönen Pamuk, ikinci evlilik teklifini de yine bir futbolcudan aldı.

Bu da mı gol olmayacak yoksa mutlu sonla mı bitecek bekleyip göreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading