Yandex Metrica

İbrahim Kutluay yasak aşkına geri döndü! Yıllar sonra bir aradalar

İbrahim Kutluay yasak aşkına geri döndü! Yıllar sonra bir aradalar

İbrahim Kutluay, daha önce aralarında yasak aşk dedikodusu çıkan Ece Sükan'la yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay, 2005 yılında nikah masasına oturduğu Demet Şener ile 2018'de yollarını ayırmıştı. Evliliğini bitirme nedeni olan Edwina Sponza'dan ise geçtiğimiz mayıs ayında ayrılmıştı. Basketbolcunun stil danışmanı Ece Sükan ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Üç yıl önce Kutluay ve Sponza birlikteyken, basketbolcu ile Ece Sükan hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı. İkilinin aşkını kaleme alan Bülent Cankurt, yazısında şu ifadelere yer verdi: 

"Kutluay ile Sükan'ın, Hakan Bahar'ın sahne aldığı galada yakınlaştıkları, hemen ertesinde de baş başa yemeğe gittikleri, bunu öğrenen Sponza'nın da Ece Sükan'ı arayıp ağzına geleni söylediği konuşulmuştu. Yani o dönemki bir nevi 'yasak aşk' girişimiydi! Anlaşılan üç yıl sonra 'yasak'ı kaldırıp 'aşk'a devam kararı almışlar!"

Sponza ile mayıs ayında yollarını ayıran İbrahim Kutluay'ın yaklaşık 6 aydır kalbi boş. Ece Sükan ise Uğur Güven'den yaklaşık bir yıl önce ayrıldı. Aşklarını gizleme gereği duymayan ikilinin baş başa mekanlara gitmeye başladığı, samimi tavırlarıyla dikkat çektikleri konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading