Yandex Metrica

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol neden boşanıyor? Olayların perde arkası ortaya çıktı! 'Alyansları çıkardılar'

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol neden boşanıyor? Olayların perde arkası ortaya çıktı! 'Alyansları çıkardılar'

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un 4 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldığı ortaya çıkmıştı. İkiliden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Magazin

21.05.2024, 23:54

İbrahim Çelikkol ve mimar eşi Mihre Çelikkol, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 6 aydır evliliklerini kurtarmak için çabaladığı ancak anlaşamadığı iddia edildi. teve2'de ekrana gelen 'Magazin Masası'nda ayrılık iddiaları doğrulandı. Oyuncunun yakın çevresine boşanma haberi verdiği ortaya çıktı.

Şu sıralar Bir Zamanlar Çukurova çekimleri için Adana'da bulunan Çelikkol'un İstanbul'a döndüğü zamanlarda 2 yaşındaki oğulları Ali için eşiyle bir araya geldiği öğrenildi. Mihre Çelikkol'un Instagram hesabında yaptığı paylaşımla oğlu Ali'nin Çelikkol'un yanında Adana'da olduğu ortaya çıktı.

YAKIN DOSTLARI ARAYA GİRDİ

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un haziran ayından beri ayrı oldukları  öğrenilirken, oyuncunun dizi seti için Adana'da olması nedeniyle aralarının iyice açıldığı konuşuluyor. Alyanslarını çıkaran çift bir süredir sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmıyor. İkilinin arasını düzeltmek için yakın dostlarının araya girdiği ancak tüm çabalara rağmen bu karardan vazgeçmedikleri konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading