Yandex Metrica

Hakan Ural hastalık sürecini anlattı, gözyaşlarını tutamadı

Hakan Ural hastalık sürecini anlattı, gözyaşlarını tutamadı

Tedavisinin ardından taburcu olan Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programına geri döndü. Ural, yaşadığı zorlu süreci canlı yayında anlattı.

Magazin

16.02.2024, 09:58

Kanal D'de hafta içi her gün ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan ural, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ekranlardan bir süre uzak kalmıştı. Koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan ve 16 gün tedavi gören Ural, yaşadığı süreçle ilgili konuştu.

"YAŞADIĞIMA İNANAMIYORUM"

Başarılı sunucu, "Gerçekten ben yaşadığıma kendim inanamıyorum, her şey yolunda gibiydi bir anda kötüleştim. Allah razı olsun sevenlerimizden, dualarını eksik etmeyenlerden. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum." diye konuştu.

"İYİ Kİ ÇİFT AŞILIYIM"

Kendisinde anormallik hissettiğini, ateşinin hiç düşmediğini söyleyen Ural, "Benim sürecim tomografiyle başladı. İyi ki çift aşılıyım. Benim kanımda çok fazla enfeksiyon çıktı. 'Tedbir amaçlı kalıyorum' diye düşündüm ama o gece benim değerlerim uçmuş. İki üç gün çok zorlandım. Hastanede altı gün kaldım ama yaşadıklarıma inanamadım" ifadelerini kullandı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Programdaki partneri Nut Tuğba'nın kendisini çok özlediğini söylemesi üzerine Hakan Ural, gözyaşlarını tutamayarak "İsim vermiyorum bağışlayın ama şu çok olağanüstü bir duygu, ben bu kadar sevildiğimi bilmiyordum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading