Yandex Metrica

Hadise'nin 3 milyon liralık yüzüğü Dinçerler'de krize neden oldu! 'Yüzük yerine borcunu ödesin'

Hadise'nin 3 milyon liralık yüzüğü Dinçerler'de krize neden oldu! 'Yüzük yerine borcunu ödesin'

Dinçerler ailesine ait üç şirketin konkordato davasına Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı 40 bin dolarlık yüzük damgasını vurdu. Amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, 'Yüzük alacağına borcunu ödesin' dedi.

Magazin

04.04.2024, 01:56

Gaziantepli Mehmet Dinçerler ile kardeşi Burhan Dinçerler'in sahibi oldukları Hacı Sayid Gıda AŞ, Gloria Jean's markasının Türkiye temsilcisi olan Grup Dnc Gıda AŞ ve Rumeli Tatlıcılık Süt Ürünleri bir süredir mali sıkıntı yaşıyor. Ticaret mahkemesinin üç şirkete yönelik verdiği konkordato kararı alacaklıların itirazı üzerine İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi tarafından kaldırılmıştı.

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi yeni bir bilirkişi raporu alırken, kararın kaldırılmasından sonra ilk duruşma önceki gün gerçekleşti. 30'a yakın alacaklı firma avukatı duruşmaya katıldı. Kurucu ortak amca Mehmet Dinçerler'in avukatı Av. Hicran A. Şenoğlu'nun sözleri duruşmaya damgasını vurdu.

"HİLELİ İFLASA GİDİYOR"

Av. Şenoğlu, duruşmada Burhan Dinçerler'in kurtaracağına inandığı şirketin borçlarını ödediğini belirterek, "Hacı Sayid'i ödemiyor. İki banka borcu ödenmedi. Bu ikisi de müvekkilimin borcu. En karlı yerler devir gösterilerek alacaklılar zarara uğratıldı. Yönetim kayyumu atanmasını talep ediyoruz. Hacı Sayid hileli iflasa gidiyor. Kasada 1 ay içinde 4 milyonluk eksilme var" ifadelerini kullandı.

"HADİSE'YE YÜZÜK ALACAĞINA BORÇ ÖDESİN"

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi için aldığı 40 bin dolarlık yüzük hakkında ise "Hadise'ye 40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin" dedi. Şenoğlu, duruşmanın ardından Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Müvekkilimin evi satıldı. Böyle bir dönemde 1 milyon liralık düğün yaptılar. Bir ay içinde kasadan 3.5-4 milyon liralık eksilme var" dedi.

MEHMET DİNÇERLER ADINI DEĞİŞTİRMİŞ

Mahkeme, şirket yönetimine Mali Müşavir Haluk Aksu'yu kayyum olarak atadı. Mahkemeye sunulan bilirkişi raporunda ise Hacı Sayid Gıda AŞ'nin oldukça kötü durumda olduğu yer aldı.

Diğer yandan Hadise'nin evlilik hazırlıkları yaptığı Mehmet Dinçerler hakkında ilginç bir bilgiye ulaşıldı. Mehmet Dinçerler'in 'Muhammet' olan ismini geçtiğimiz yıl şubat ayında değiştirdiği öğrenildi. Evraklarda 'Muhammet' olan ismi 'Mehmet' olarak yer aldı. Bir kaynak gerçek isminin Muhammet olduğunu ifade ederek, "Ama Mehmet ismini kullanıyordu. Şimdi resmen 'Mehmet' oldu" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading