Yandex Metrica

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Murda ile sarmaş dolaş halleri aileyi kızdırdı

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Murda ile sarmaş dolaş halleri aileyi kızdırdı

Hadise ve Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini yarın bitirmeye hazırlanıyor. İkilinin rapçi Murda ile samimi hallerinin krize neden olduğu öne sürüldü. Dinçerler'in ailesinin Hadise'ye "Evlisin, nasıl sarılırsın?" diyerek baskı yaptığı söyleniyor.

Magazin

23.01.2024, 19:52

Hadise ve Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. İkili, 30 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde boşanacak. Hadise, sanat hayatı konusunda psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia etmişti. Şarkıcı ve Dinçerler'in ailesi arasında sorun yaşandığı öne sürüldü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına dair iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı. 

MURDA İLE SARMAŞ DOLAŞ HALLERİ AİLEYİ KIZDIRDI

Hadise'nin klibinde ve konserinde rapçi Murda ile samimi halleri, Mehmet Dinçerler ve ailesini kızdırdı. İş insanı ve ailesinin, Hadise'nin rapçiye sarılmasına kızdığı ve kriz çıktığı konuşuluyor. Ailenin "Evlisin sen. Nasıl sarılırsın?" diyerek baskı yaptığı, Hadise'nin ise dayanamayıp ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.

"KAMUOYUNDA ALGI YARATILMAK İSTENİYOR"

Mehmet Dinçerler, Hadise'nin "Sanat hayatıyla ilgili kısıtlandığı" iddiasına mahkemeye sunduğu dilekçe ile yanıt verdi. Dinçerler'in dilekçesinde "Son aylardaki konserlerinde ve çalışma ortamlarında, yanında olma isteklerim karşılıksız bırakıldı. Sahnede yaptığı şovlarıyla ilgili paylaşımlarının, kendisine karşı kamuoyunda bir algı oluşturmak üzere tasarlandığı düşüncesi doğmuştur" ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading