Yandex Metrica

Hadise: Mehmet'le ilk bakışta aşk oldu

Hadise: Mehmet'le ilk bakışta aşk oldu

Kaan Yıldırım ile ayrıldıktan sonra yeni aşka yelken açan Hadise, eski ilişkisi ve yeni sevgilisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 17:38

Evlilik yolunda ilerleyen Hadise ve Kaan Yıldırım, sürpriz bir kararla ayrılmıştı. Kısa bir süre sonra Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladığı öğrenildi. İkilinin bir eğlence mekanında görüntüleri ortaya çıktı.

"KAAN BENİ ÇOK YORDU"

Milliyet'in haberine göre yakın çevresinden biriyle dertleşen Hadise, Kaan Yıldırım ve Mehmet Dinçerler hakkında "Beni çok mutlu ediyor ve prensesler gibi hissettiriyor. Savaştan çıkmış gibiyim... Kaan beni çok yordu. Bu dönemde uzun süre ilişki istemezdim ama Mehmet öyle bir hayatıma girdi ki... İlk bakışta aşk oldu." dedi.

"TAHAMMÜLÜM KALMAMIŞTI"

Kaan Yıldırım'la ayrılık süreci hakkında konuşan şarkıcı, daha önce bitirmek istediğini ancak Kaan Yıldırım'ın yalvardığını söyledi. Hadise, "Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma, sosyal medya hesaplarıma.. Artık bu işin bittiğini söyledim ve kendisine tahammülümün kalmadığını belirttim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading