Yandex Metrica

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye çok konuşulacak gönderme! 'İhanetlere alıştım'

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye çok konuşulacak gönderme! 'İhanetlere alıştım'

Geçtiğimiz eylül ayında boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın iş ilişkisi devam ediyordu. Ancak eski futbolcu dün iş ortaklıklarının son bulduğunu açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 18:20

2019 yılında nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz eylül ayında ani bir kararla boşanmıştı. Ancak boşanmanın ardından ikilinin kozmetik şirketlerindeki ortaklığı devam ediyordu.

"İŞ VE ARKADAŞLIK İLİŞKİM BİTMİŞTİR"

Selin Ciğerci'nin katıldığı bir programda ortaklıklarını bitireceğini söylemesinin ardından dün Gökhan Çıra'dan yeni bir açıklama geldi. Çıra, "Selin Ciğerci ile olan bütün iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibariyle tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar, sağlık ve huzur dilerim." ifadelerini kullandı.

"BÜTÜN İHANETLERE ALIŞTIM"

Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisiyle fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından çok konuşulacak bir göndermede bulundu. "O K..ye Söyleyin Gemileri Yaktım" isimli şarkıyı paylaşan Çıra, daha sonra açıklama yaptı.

Eski futbolcu açıklamasında, "Demin paylaştığımı kimse yanlış anlamasın ben olduğum gibi bir adam oldum her zaman hep de adam gibi durdum o yüzden bilmeden kimse konuşmasın. Susmak istemiyorum ama konuşmak da istemiyorum ben zaten 1 haftadır yapılan bütün ihanetlere alıştım herkes tarafından" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading