Yandex Metrica

Gökhan Çıra'dan ihanet açıklaması! Selin Ciğerci'yi nasıl aldattığını anlattı, ağızları açık bıraktı! 'Selin yıkıldı'

Gökhan Çıra'dan ihanet açıklaması! Selin Ciğerci'yi nasıl aldattığını anlattı, ağızları açık bıraktı! 'Selin yıkıldı'

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda resmi olarak boşanmıştı. Bir programa katılan eski futbolcu, eski eşini aldattığını ve bu nedenle boşandıklarını itiraf etti.

Magazin

23.01.2024, 19:52

İkinci kez nikah masasına oturan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, bir kez daha boşanma kararı almış ve yollarını ayırmıştı. Gökhan Çıra, Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan eski futbolcu, ihanet itirafında bulundu.

"SELİN DUYUNCA YIKILDI"

Selin Ciğerci ile ihanet nedeniyle boşandıklarını söyleyen Çıra, "9 sene boyunca aldatmadım. Aldattığım gün de Selin'i arayarak seni aldattım, yarın boşanıyoruz dedim. Ben Selin'e hayatım boyunca hiç yalan söylemedim. Selin'e daha önce bir gün seni aldatırsam boşanırım demiştim zaten. Selin benden böyle bir şey beklemediği için yıkıldı. İnsanlar benim hep yapacağımı düşünüyordu ama yapmamıştım" dedi.

"SON ZAMANLARDA AŞIRI KISKANÇTI"

Çıra, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ben baskıyı kaldırabilen biri değildim. Selin beni hep alttan alırdı ve benim sözüm geçerdi. Son zamanlarda beni aşırı kıskanıyordu. Yeter artık diyerek kavga etmiştik. O boşlukta olduğum zamanda oldu ve sonrasında boşandık. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading