Yandex Metrica

Gökhan Çıra'dan ağızları açık bırakan Selin Ciğerci itirafı! 'Ahiretimi yaktım'

Gökhan Çıra'dan ağızları açık bırakan Selin Ciğerci itirafı! 'Ahiretimi yaktım'

Selin Ciğerci ile geçtiğimiz aylarda ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, konuk olduğu özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski futbolcu, "Selin için ahiretimi yaktım" dedi.

Magazin

02.05.2024, 16:32

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda ikinci kez boşanma kararı aldı. Çift, adli tatilin bitmesiyle birlikte boşandı. Yeni bir aşka yelken açan Gökhan Çıra, Haberler.com'un Youtube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk oldu. Eski futbolcu, Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularına samimi yanıtlar verdi.

Programda Selin Ciğerci ile ilişkisinden bahseden Çıra, "Selin'le 17 yaşında tanıştım, 18 yaşımda beraber olmaya başladık. Biz hep beraber yaşadık. Tanıştığımızda tüm operasyonları geçirmişti. Türkiye'de ağzı olan herkes önünü arkasını düşünmeden konuşuyor" dedi.

"İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNDÜM"

Fenomen ile evlenecekleri dönem ailesinin karşı çıktığını anlatan Çıra, şöyle konuştu:

Ben anne ve babama resti çektim. Selin'in de annesi istememişti. Onlar benden daha varlıklı bir aile idi. Sonra hayat işte kimin nereye geleceği belli olmuyor. Futbolculuk yapıyordum ama benim kazandığımla onların kazandıkları arasında fark vardı. Annesi o zaman beni istemiyordu ama şimdi beni çok seviyor.

Annem Selin'le evleneceğimi duyduğunda hakkını helal etmedi. Babam bana 'gelme' dediğin o zaman kendimi öldürüyorum dedim. Ailemle Selin arasında kaldığımda intiharı düşündüm. Teyzemler Selin'i takip ettikleri için seviyorlarmış. Onlar anneme anlatınca tanıştı ve sevdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading