Yandex Metrica

Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil'e çok konuşulacak sözler! 'Şaklabanlık' dedi, TikTok yayınlarını hedef aldı

Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil'e çok konuşulacak sözler! 'Şaklabanlık' dedi, TikTok yayınlarını hedef aldı

Şarkıcı Fatih Ürek, Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. TikTok hakkında konuşan Ürek, son dönemde yayınlar yapan Mehmet Ali Erbil hakkında 'Şaklaban' dedi.

Magazin

06.04.2024, 10:20

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Haber Global'de yayınlanan 'Buket Aydın ile Yüz Yüze' programının bu haftaki konuğu oldu. Soruları yanıtlayan Ürek, TikTok yayınlarını eleştirdi. Ürek'in kendisini muhafazakar olarak tanımlaması dikkat çekti.

"ASİSTANIM TAYT GİYSE KIZARIM"

"Ben aslında muhafazakarım" diyen Fatih Ürek, sözlerine şöyle devam etti:

"Süslüyüm ama dozunda giyinirim, göze batırmam. Sahnede giyerim süslü kıyafetlerimi. Eteklerim olmaz benim. Çizgiye uygun giyinmeye çalışırım ve çok da başarılı olduğumu düşünüyorum. Çok disiplinli ve dikkatliyim. Yanımda çalışan asistanım da tayt giyse kızarım ben. Belki yakışıyor belki yakışmıyor ama gözüme batıyor"

"TİKTOK'TAN PARA KAZANMAK ŞAKLABANLIKTIR"

TikTok kullananları eleştiren Ürek, Mehmet Ali Erbil hakkında yaptığı açıklamayla da şaşırttı. Ürek, şu ifadeleri kullandı:

"Tiktok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading