Yandex Metrica

Farah Zeynep Abdullah'a kurye saldırısı! 'Çakarım ağzına'

Farah Zeynep Abdullah'a kurye saldırısı! 'Çakarım ağzına'

Şu sıralar Bergen filmi ile meşgul olan Farah Zeynep Abdullah, yemek siparişini getiren kuryenin kendisine hakaret ettiğini iddia ederek sosyal medya hesabından isyan etti.

Magazin

09.03.2024, 18:52

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı İnci karakteriyle adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, şimdilerde Bergen'in hayatını anlatan filmin hazırlıklarını yapıyor. Oyuncu, yemek siparişi getiren bir kuryenin kendisine sözlü saldırıda bulunduğuna dair paylaşımıyla gündeme geldi.

Oyuncu, Kadıköy'de bir balıkçının kuryesinin kendisine 'Çakarım ağzına' dediğini belirterek Twitter hesabından isyan etti.

"GEREKENİ YAPACAKLAR"

Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sahrayı Cedit'teki balıkçının kuryesi 'çakarım ağzına' dedi bana baya baya.. Restoranı aradım. Yemek aplikasyonuna güvenip sipariş veriyoruz, 'çakarım ağzına' ne demek ya" ifadelerini kullandı.

Abdullah, daha sonra restoran sahibiyle görüştüğünü belirterek "Sağolsunlar gayet nazik bir şekilde mahçubiyetlerini dile getirdiler, onlar da mağdur oldu..gerekeni yapacaklarını söylediler" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading