Yandex Metrica

Eşofmanla sahneye çıkan Demet Akalın nedenini açıkladı! Başı o hastalıkla dertte

Eşofmanla sahneye çıkan Demet Akalın nedenini açıkladı! Başı o hastalıkla dertte

Ünlü şarkıcı Demet Akalın eşofmanla sahneye çıkmış, aldığı kilolar dikkat çekmişti. Kilo alması nedeniyle sahneye bu şekilde çıktığı konuşulurken Akalın, sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Gündemle ilgili açıklamalarıyla ve sosyal medyada yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Demet Akalın, son olarak konserde giydiği kıyafetle gündeme geldi. Önceki gün verdiği konserinde eşofman giyen Akalın, eleştirilerin hedefi oldu. Ancak ünlü sanatçının sağlık sorunu yaşadığı ortaya çıktı.

"ALLAH DÜŞMANIMA BÖYLE AĞRI VERMESİN"

Bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Akalın, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Konserinde giydiği kıyafetle ilgili konuşan Akalın, 1.5 aydır migren tedavisi gördüğünü söyledi. Akalın, "Çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım. 100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. Beş profesör gezdim. Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah düşmanımın bile başına böyle bir ağrı vermesin." diye konuştu.

"ALEYNA'DAN DÜNYA STARI OLMAZ"

Demet Akalın, Aleyna Tilki'yle arasındaki "dünya starlığı" polemiği hakkında da "Ben çok isterim ama dünya starı falan olmaz. Bir tane var; o da Tarkan. Bizden başka dünya starı çıkmaz. Gerçeği kabullenelim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading