Yandex Metrica

Erşan Kuneri çekimleri neden durdu?

Erşan Kuneri çekimleri neden durdu?

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri karakterine odaklanan dizisinin çekimlerine Ezgi Mola'nın koronavirüse yakalanması nedeniyle ara verildi.

Magazin

23.01.2024, 17:54

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ilk kez G.O.R.A filminde yer alan Erşan Kuneri'nin maceralarına odaklanan Netflix dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Komedyenin geçtiğimiz günlerde dizi setinden yeni kareler paylaşmasıyla heyecan iyice artmıştı. Ancak dizinin çekimlerine ara verildi.

Cem Yılmaz'ın ilk dizi projesi olan Erşan Kuneri'nin oyuncularından Ezgi Mola'nın koronavirüs testi geçen hafta pozitif çıktı. Mola'nın 14 gün karantinaya girmesi nedeniyle Erşan Kuneri çekimleri de durdu. Geçtiğimiz hafta Ezgi Mola'nın yer almadığı sahneler çekildi ve set 6 Eylül'e kadar durdu.

ERŞAN KUNERİ KONUSU

Dizi, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerinde yer alan sevilen karakter Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başındaki maceralarını konu alacak. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Erşan Kuneri, 2022'nin ilk aylarında Netflix'te izleyici ile buluşacak.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Çağlar Çorumlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Özkan Uğur, Necip Memilli ve Nilperi Şahinkaya gibi isimler yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading