Yandex Metrica

Erkan Yolaç'ın sağlık durumu nasıl? Eşi Asuman Yolaç'tan ilk açıklama geldi

Erkan Yolaç'ın sağlık durumu nasıl? Eşi Asuman Yolaç'tan ilk açıklama geldi

Bir döneme damgasını vuran sunucu Erkan Yolaç'tan önceki gün sevenlerini üzen haber geldi. Yolaç'ın yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi. Eşi Asuman Tuğberk Yolaç, ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin

01.05.2024, 22:16

'Evet-Hayır' yarışmasıyla tanınan Erkan Yolaç, geçtiğimiz temmuz ayında gıda zehirlenmesi yaşamış ve tedavi altına alınmıştı. Hastane sürecinde koronavirüse yakalandı. Ünlü ismin geçtiğimiz gün Amerika'da hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu merak edilirken, eşi Asuman Yolaç'tan açıklama geldi. 

"AKCİĞERLERİNDE MANTAR OLUŞTU"

Milliyet'e konuşan Asuman Tuğberk Yolaç, eşinin 3 Temmuz'da başlayan tedavi süreci hakkında şunları söyledi:

3 Temmuz’da bir akşam yemeği sonrası zehirlenme sonucu yaşadığı bağırsak şikayetiyle acil servise başvurduk. Hastaneye yatışı yapıldı. Bir hafta sonra koronavirüse yakalandığı bilgisi verildi. Erkan'ı Covid katına aldılar. Korona ile birlikte genel durumu bozuldu başka rahatsızlıklar ortaya çıktı. Kan basıncında ciddi düşüş belirginleşti.

Onun tedavisine başlandı. Daha önce geçirdiği zatürre nüksetti. Bir süre Maslak'ta özel bir hastanede kaldı, 25 Temmuz'da Taksim'de özel bir hastaneye nakledildi. O günden beri nöroloji kliniğinde takibi yapılıyor. Akciğerlerinde bir mantar mikrobu oluştu. Yutkunma zorluğu olduğu için beslenme yapılamıyor.

Solunum yolu ve idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle birkaç kez yoğun bakıma girip çıktı. Bilinci açık. Son 10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor. Erkan çok güçlü. İnşallah atlatacağız, inşallah dualarla sağlığına kavuşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading