Yandex Metrica

Emre Karayel'in babalık heyecanı! Bebeğin ismi belli oldu

Emre Karayel'in babalık heyecanı! Bebeğin ismi belli oldu

Gizem Demirci ile Kasım 2020'de nikah masasına oturan Emre Karayel baba olmaya hazırlanıyor. Oyuncu, bebeklerinin ismini de açıkladı.

Magazin

02.05.2024, 19:54

Koronavirüs nedeniyle tiyatro sahnesine ara veren Emre Karayel, tek kişilik oyunu 'Erkek Aklı' ile tiyatro sahnesine dönmeye hazırlanıyor. Hürriyet'ten Behlül Aydın'a röportaj veren Karayel, özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

"AKILLI ERKEK TOPU HANIMA ATAR"

Oyuncu, "Kadın-erkek ilişkileri üzerine çok kitap yazıldı. Aradaki sorunları çözmenin imkanı var mı sizce?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Kimse benden daha tecrübeli olamaz. Kadın-erkek ilişkileri üzerine 30 bin skeç çektim. Oyunda da söylüyoruz kadın ve erkek doğal oksimoron. Birbirinin zıttı iki varlık bir araya geliyor ve üçüncü bir anlam oluşturmaya çalışıyor. Bunu da iki tarafı mutlu ederek en doğru şekilde nasıl oluşturabiliriz bunu tartışıyoruz."

Karayel, "Sizin evde işler nasıl?" sorusuna ise "Akıllı erkek topu hanıma atar, pasın kendine gelmesini bekler. O top zaten dönüp dolaşıp sana gelecektir. Top geldiğinde önce göğsünde yumuşatacaksın, sonra mümkünse tekrar geri vereceksin. Tek çözümü bu." yanıtını verdi.

"BİR NUMARA ARAYIP 'BABA OLUYORSUN' DEDİ"

Baba olacağını nasıl öğrendiğini anlatan Emre Karayel, "İzmir'de setteydim. Gizem gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numara arayıp 'Ben doktorum, size bir şey söylemek durumundayım' deyince panikledim. Sonra 'Baba oluyorsun' dedi. Ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. Enteresan bir his." ifadelerini kullandı.

Bebeğin ismiyle ilgili ise "İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlünden geçen isim Can'dı." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading