Yandex Metrica

Emre Aşık - Yağmur Sarnıç davasında sürpriz gelişme

Emre Aşık - Yağmur Sarnıç davasında sürpriz gelişme

Emre Aşık'ı öldürmeye teşebbüs ettiği iddiası ile Yağmur Sarnıç, Erdi Sungur ve Baycan Şenürek hakkında açılan davada savcının istediği ceza belli oldu.

Magazin

23.01.2024, 18:03

Mart 2020'de Yağmur Sarnıç, Düzce'de cezaevi firarisi Erdi Sungur'la birlikte yakalandı. Sungur, Yağmur Sarnıç'ın kendisinden eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmesini istediğini öne sürdü. Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Erdi Sungur, Yağmur Sarnıç ve Baycan Şenürek hakkında dava açıldı. Tutuksuz yargılanan sanıklar dün görülen duruşmaya katılmadı.

NTV'nin haberine göre, Yağmur Sarnıç ve Erdi Sungur'un avukatları, mahkemeye sundukları dilekçede iki ismin beraat etmesini istedi. Emre Aşık'ın avukatı ise mazeret göstererek duruşmaya katılmadı.

GÖMMEK AMACIYLA YER TEMİN ETMEYE ÇALIŞTILAR

Duruşmada cumhuriyet savcısı mütalaasında, Erdi Sungur ve Yağmur Sarnıç'ın Emre Aşık'ı öldürmek amacıyla silah temin etme ve müştekiyi öldürdükten sonra gömmek amacıyla yer temin etmeye çalışmalarının kasten adam öldürme suçunun icrai hareketi niteliğinde olduğu belirtti.  Savcı zanlıların kasten adam öldürmeye teşebbüs suçunu işledikleri anlaşılarak bu suç kapsamında cezalandırılmalarını istedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Yağmur Sarnıç ile birlikte Emre Aşık'ı öldürmek için plan yapan Baycan Şenürek'in de aynı suçtan yargılanması istendi. Duruşma 4 Kasım tarihine ertelendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading