Yandex Metrica

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal hakkında şaşırtan iddia

Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal hakkında şaşırtan iddia

Mustafa Sandal'ın açtığı nafaka iptali davasına cevap veren Emina Jahovic, Sandal'ın evlilikleri boyunca aldığı tüm gayrimenkulleri annesi üzerine kaydettirdiğini iddia etti.

Magazin

03.05.2024, 05:58

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile eski eşi Emina Jahovic arasında nafaka gerginliği devam ediyor. Şarkıcı, eski eşine ödediği aylık 15 bin lira nafakanın iptali için 2 ay önce dava açmıştı. Sandal, ayrıca Çubuklu Vadisi'nde bulunan evinin kira gelirini alan Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesini istemişti. 

Davaya cevap veren Emina Jahovic, avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçede ünlü şarkıcı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

"KENDİSİNİ BABALIKTAN BOŞANDI SANIYOR"

Dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Mustafa Sandal kendisini hiçbir geliri olmayan, adeta karnını zor doyuran, nafaka yüzünden borç batağında yüzen biri olarak tasvir etmiştir. Oysa tüm beyanları gerçeğe aykırı iddialardan ibarettir. Mustafa Sandal, yükümlü olduğu nafakayı ödememiş, boşanma kararında üstlenmiş olduğu hiçbir edimi yerine getirmemiştir. Bu davayı açarak kendisini babalıktan da boşandı zannetmektedir."

MAL VARLIĞINI ANNESİ ADINA KAYDETTİRDİ

Dilekçede, Mustafa Sandal'ın evli olduğu dönemde aldığı gayrimenkulleri annesi Tülin İleri adına tapu ve tesil ettirdiği belirtilirken, "Evliliği devam ettiği dönemde neyi var neyi yoksa annesi ve arkadaşları adına tescil edilmiştir. Mustafa Sandal’ın Türk standartlarının çok üzerinde bir gelire ve servete sahip olduğu ortadadır." denildi.

"BORCUNU HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDEMİYOR"

Çubuklu'daki evin kira gelirinin Emina Jahovic'e ödenmesiyla ilgili mahkeme kararı hatırlatılan dilekçede "Ne var ki 3 yıldan beri sadece keyfi ve eksik bir şekilde kira gelirini müvekkile ödemiş, nafaka borcunu da hiçbir şekilde ödememiştir. Tüm bu nedenlerle davanın reddini istiyoruz." ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading