Yandex Metrica

EDHO'dan sonra merakla bekleniyordu.. Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ilk görseller geldi

EDHO'dan sonra merakla bekleniyordu.. Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ilk görseller geldi

Onur Tan'ın yönetmenliğini yaptığı, Oktay Kaynarca'nın başrolünü üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezonda ATV'de olacak. Merakla beklenen diziden ilk kareler paylaşıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:29

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin final yapmasının ardından Oktay Kaynarca yeni projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun aynı zamanda yapımcısı olacağı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde sete çıkan diziden ilk kareler geldi. 

SETE ÇIKAN DİZİDEN İLK KARELER

Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın senaryosunu kaleme aldığı dizide Oktay Kaynarca 'Cezayir' karakterine hayat verecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin bir kısmı İstanbul'da çekilirken, bazı bölümler Semerkand ve Buhara'da çekilecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'a Pelin Akil, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Ragıp Savaş, Erkan Sever, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem, Aslı Sevi, Kerem Kupacı, Pelin Uluskar, Mina Derman, Batuhan Sezer, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Mert Kırlak, Ömer Kurt, Tanıl Yöntem, Burcu Bicini, Melisa Duru Ünal gibi isimler eşlik ediyor. 

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ilk kareler...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading