Yandex Metrica

Dilay Willemstein aşı olmayı reddetti Miss World'e katılamıyor

Dilay Willemstein aşı olmayı reddetti Miss World'e katılamıyor

Hollanda'yı temsil etme hakkı elde eden Dilay Willemstein, Covid aşısı olmayı reddettiği için Porto Riko'da düzenlenecek Dünya Güzellik Yarışması'nda yarışmaya katılamayacak.

Magazin

23.01.2024, 18:05

Türkiye kökenli bir anne ile Hollandalı bir babanın çocuğu olan 21 yaşındaki Dilay Willemstein, geçtiğimiz temmuz ayında Hollanda Güzeli seçildi.

AŞI OLMADI GİTMEME KARARI ALDI

Çok çalışarak, çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Dilay, 16 Aralık'ta Porto Riko'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda ülkesini temsil etme hakkını elde etti. Ancak Willemstein yarışmaya katılabilmek için Covid aşısı yaptırma koşulu getirilmesi üzerine, Porto Riko'ya gitmeme kararı aldı.

'YENİ KAPILAR AÇILACAK'

Henüz aşı yaptırmaya hazır olmadığını söyleyen Willemstein, bu nedenle yarışmadan çekildiğini açıklayan aldığı karardan dolayı pişmanlık duymadığını belirten Dilay, şu ifadeleri kullandı; "Kendimi rahat hissetmediğim bir şey yapsaydım daha çok pişman olurdum. Kararımın arkasındayım. Bu kapı kapanacak ama benim için yeni kapılar açılacak"

Dilay Willemstein çekilmesi nedeniyle Porto Riko'daki yarışmada Hollanda'yı ikincilik tacını taşıyaN Lizzy Dobbe temsil edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading