Yandex Metrica

Deniz Uğur'dan flaş hamle! Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı ses kaydını paylaştı!

Deniz Uğur'dan flaş hamle! Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı ses kaydını paylaştı!

Deniz Uğur, geçtiğimiz haftalarda eski eşi Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uyguladığını iddia ederek mahkemenin yolunu tutmuştu. Oyuncu, sosyal medya hesabından şoke eden bir ses kaydı paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:52

Bir dönemin ünlü televizyoncusu Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızları Mina'ya şiddet uyguladığı iddia edilmiş, Deniz Uğur mahkemeye başvurmuştu. Oyuncu, geçici velayet kapsamında kızının velayetini aldı. Delilleri inceleyen mahkeme, Reha Muhtar'a 2 ay uzaklaştırma cezası verdi. 

Reha Muhtar, kızını darp ettiği iddialarını reddetmişti. Kızı Mina'nın pedagog eşliğinde verdiği ifade ise hayrete düşürmüştü.

ŞİDDETE DAİR SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

İddiaların ardından Deniz Uğur, sosyal medya hesabından Reha Muhtar'ın kızına şiddet uyguladığı sırada çekilen bir ses kaydını paylaştı. Oyuncu, "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse... Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah'ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" ifadelerini kullandı.

Ses kaydında ünlü ismin kızına "Allah'ın belası kadın" diye bağırdığı duyuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading