Yandex Metrica

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert gönderme!

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert gönderme!

Demet Şener, şu sıralar iş insanı Tolga Arman ile birliktelik yaşıyor. Şener, katıldığı bir etkinlikte özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Eski manken Demet Şener, 2005 yılında evlendiği İbrahim Kutluay ile 2018 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Şener'in iş insanı Cenk Küpeli ile yaptığı evlilik de ayrılıkla sonuçlanmıştı. Ünlü manken, şu sıralar iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor.

"HATAYI YAPAN BEN DEĞİLİM"

Bir davete katılan Şener, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sabah'ta yer alan habere göre; Şener, bir gazetecinin çocuklarının ilişkisine nasıl  tepki verdiğini, bunun babaları İbrahim Kutluay'a nasıl yansıdığını sorması üzerine tepki gösterdi. Şener, şu ifadeleri kullandı:

"Hatayı yapan ben değilim, karıştırıyorsunuz galiba. Tolga Bey'in kızıyla, benim kızım arkadaş olduğu için iyi anlaşıyor. Ömer de Tolga'yı seviyor."

"ÖZEL BİR SIRRIM YOK"

Formunu nasıl koruduğu sorularına yanıt veren Şener, "Özel sırrım yok, tencere yemeği yerim. 'Şunu bunu yemem' durumum yok. Geçen arkadaşımın yaş günü pastasının yarısını yedim." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading