Yandex Metrica

Demet Akalın yaptı yine yapacağını! Ünlü bir arkadaşını hedef aldı, ihanet çıkışı olay yarattı!

Demet Akalın yaptı yine yapacağını! Ünlü bir arkadaşını hedef aldı, ihanet çıkışı olay yarattı!

Demet Akalın, yaptığı çıkışlarla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, isim vermeden yakın bir arkadaşını hedef aldı. İhanetle ilgili bir söz paylaşan Akalın'ın kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:41

Demet Akalın, hem paylaşımlarıyla hem açıklamalarıyla magazin gündeminde kendisine yer bulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda çıktığı bir mekanda garsonun başından aşağı şampanya dökmesiyle gündeme gelmişti. Akalın'ın skandal hareketi günlerce konuşulmuş, birçok ünlü isimden de tepki gelmişti.

Çıkışlarıyla olay yaratan Akalın, yine bir paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından bir erkek arkadaşını hedef aldı.

İHANET GÖNDERMESİNİ KİME YAPTI?

Twitter hesabından "Birçok erkek hayatındaki insana şiddet uygulamadığı için iyi biri olduğunu düşünür ama acı için şiddete gerek yoktur. Aldatmak acıtır, hakaret acıtır, sessizlik acıtır, yalanlar acıtır. İyi bir insan gibi davranan zalim bir erkekten daha tehlikeli bir şey yok" sözünü paylaşan Akalın, üzerine tartışma yaratacak bir not düştü.

Şarkıcı, "Huylu huyundan vazgeçmiyor. Günün sözü hatta son 1 ayın. Kankama ithafen yazılmıştır Okan mı diye sormayın" ifadelerini kullandı.

Akalın'ın o sözlerle kime gönderme yaptığı merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading