Yandex Metrica

Demans hastalığına yakalanmıştı! Bruce Willis'in son hali sosyal medyada gündem oldu

Demans hastalığına yakalanmıştı! Bruce Willis'in son hali sosyal medyada gündem oldu

Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden, bu nedenle oyunculuğu bırakmak zorunda kalan ünlü aktör Bruce Willis, gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor. ABD'li aktörün eski eşi Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Scout Larue Willis, babasının son halini paylaştı. Yayınlanan video sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

23.01.2024, 21:46

Aksiyon filmlerinin yıldızı Bruce Willis'e, beynin bazı bölgelerinde görülen ve işlev bozukluğu sonrası ortaya çıkan; konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) teşhisi konulmuştu. Hastalığı yüzünden oyunculuğu bırakan aktörün hastalığı daha sonra, frontotemporal demans olarak güncellenmişti.

Vaktini eşi ve çocuklarıyla geçiren ve gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Bruce Willis'in son halini, Demi Moore ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Scout Willis paylaştı. 

"BENİM ADAMIM"

Şükran Günü kutlamak için toplanan Willis ailesi ve kızı Scout Willis, babasıyla el ele tutuştuğu bir video paylaştı.

Scout paylaşımına, "Benim adamım" notunu ekledi. 

"BABAMI GERÇEKTEN ÖZLEDİM"

Öte yandan Scout Larue'nin ablası Rumer Willis de geçtiğimiz günlerde babasıyla nostaljik bir fotoğrafını paylaşmış ve "Bugün babamı gerçekten özlüyorum" notunu düşmüştü. Bruce Willis, geçen Nisan'da Rumer'in doğum yapmasıyla dede olma mutluluğu yaşamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading