Yandex Metrica

Damlasu İkizoğlu 'Kardeşlerim' dizisinden neden ayrıldı? 'Ne denebilir ki, tertemiz delirdik'

Damlasu İkizoğlu 'Kardeşlerim' dizisinden neden ayrıldı? 'Ne denebilir ki, tertemiz delirdik'

ATV'nin beğeni ile izlenen dizisi Kardeşlerim'de Halit Özgür Sarı'nın ardından bir ayrılık daha yaşandı. Dizide Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye veda etti.

Magazin

08.04.2024, 13:24

Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu, senaryosunu Gül Abus Semerci'nin yazdığı ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kardeşlerim, bu sezon da beğeni ile takip edilmeye devam ediyor.

Başrollerinde Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisi, yayınlandığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.  

Kardeşlerim dizisi, 20 Kasım Cumartesi akşamı 29. son bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son yayınlanan bölümde, kardeşlerin en büyüğü olan Kadir karakteri diziden ölerek ayrıldı. Böylece Kadir'e hayat veren Halit Özgür Sarı diziye veda etti.

Fakat dizinin hayranları, Kadir'in ölümünün henüz atamamışken gelen ikinci bir ayrılık haberiyle bir kez daha yıkıldı.

'MELİSA' DAMLASU İKİZOĞLU DA VEDA ETTİ

Dizide Kadir'in sevgilisi Melisa karakterine can veren Damlasu İkizoğlu da diziye veda etti.

Damlasu İkizoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden diziye veda ettiğini açıkladı.  Güzel oyuncu, veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

''Evet..! Benim Melisa ile yolculuğum buraya kadardı. Ne denebilir ki, tertemiz delirdik. Kardeşlerim çok güzel bir serüven oldu benim için. Bana bu güzel rolü teslim eden ngmediatv ve sevgili yönetmenimSerkan Birinci'ye sonsuz teşekkürler.. Gerçek abim Celil Nalçakan iyi ki varsın, canım Simge Selçuk ve Onur Seyit Yaran bu süreçte sımsıcak bir aile olduğumuz için çok mutluyum. Hellö partner Halit Özgür Sarı çok eğlenmedik mi be! Şimdi üzücü ama #KadMelVeda diyebilir miyiz? Bu keyifli yolculukta beraber olduğum tüm oyuncu arkadaşlarım, iyi ki sizi tanımışım, iyi ki beraberdik. Ve tabii ki gizli kahramanlar, sevgili ekip, siz olmasaydınız bu başarı olmazdı, hepinizin emeğine, yüreğine sağlık.. En büyük teşekkür ise sizlere.. Beni hiç yalnız hissettirmediğiniz, güzel dilekleriniz ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu bir ayrılık değil, yeni serüvenlerde karşılaşmak üzere...''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading