Yandex Metrica

Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı mı?

Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştı mı?

Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde eski eşi Mustafa Can Keser ile Bebek'te objektiflere yansımıştı. Ersubaşı, eski eşiyle barıştığı haberlerine açıklık getirdi.

Magazin

06.03.2024, 22:35

"Sihirli Annem" dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Zehra ve Zeynep Nisa isimli iki kızı olan çift, Mustafa Can Keser'in aldatma görüntüleriyle gündeme gelmişti. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında boşanan ikilinin yeniden barıştığı konuşuluyordu.

Mustafa Can Keser'in, Damla Ersubaşı ile yan yana pozunu paylaşarak kalp emojisi koyması, ikilinin barıştığı iddialarını gündeme getirmişti.

"GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Geçen akşam Bebek'te bir mekanda görüntülenen Damla Ersubaşı, eski eşiyle yeniden bir araya geldiği haberleriyle ilgili konuştu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ersubaşı, şu sözleri kullandı:

"Biz boşandıktan sonra görüşmeye devam ettik zaten. Sonuçta her şeyden önce anne ve babayız. Bir çocuğumuz var. Görüşeceğiz ve görüşmeye devam edeceğiz."

"ESTETİĞE DEVAM EDECEĞİM"

Son dönemde yaptığı estetiklerle sık sık gündeme gelen oyuncu, "Ufak dokunuşları seviyorum. Kimseye de kulak asmıyorum, yaptırmaya devam edeceğim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading