Yandex Metrica

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinden şoke eden itiraf! 'Kalbim paramparça oldu' deyip anlattı

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisinden şoke eden itiraf! 'Kalbim paramparça oldu' deyip anlattı

Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez, yeni doğan bebeklerini kaybetmeleri hakkında konuştu. 28 yaşındaki ünlü model, hayatının en zor dönemlerinden birini yaşadığını söyledi.

Magazin

23.02.2024, 12:34

Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez, geçtiğimiz nisan ayında bebeklerini dünyaya getirmiş ancak ikiz bebeklerden biri hayatını kaybetmişti. Georgina, bir İspanyol film festivalinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"HAYATA NASIL DEVAM EDEBİLECEĞİMİ SORGULADIM"

"Hayat bana bu kadar kısa bir sürede çok şey hediye etti. Bu yıl hayatımın en güzel ve en kötü anını bir anda yaşadım." diyen Rodriguez, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Kalbimin büyük bir parçası paramparça oldu ve kendime nasıl devam edebileceğimi sordum. Cevabı düşündüğümden daha yakında buldum. Çocuklarımın gözlerinin içine baktım ve orada bunu yapmanın tek yolunu gördüm, hep birlikte olmak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading