Yandex Metrica

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor

Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakterini canlandıran Melek Şahin'i görenler tanıyamıyor. Şehin, görenlerin tanımakta güçlük çektiğini söylüyor.

Magazin

31.03.2024, 17:57

2002 yılında başlayan 2019'a kadar belli aralıklarla ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde Emine karakteriyle tanınan oyuncu Melek Şahin, sarı saçları ve tarzıyla dikkat çekiyor. Özel hayatında tanınmayan oyuncu, durumla ilgili açıklama yaptı.

"ROL ÜZERİME YAPIŞTI"

Hürriyet'e konuşan oyuncu, Çocuklar Duymasın dışında başka dizi projelerinde de yer aldığını ancak uzun soluklu olmadığını dile getirdi:

"Belli aralıklarla 18 yıl devam eden bir işin içinde olunca çok fazla teklif gelmiyor. Hemen tüm oyuncular için geçerli olan bir şey var. Uzun soluklu bir karakter oynadığınızda üzerine rolün yapışması gibi bir durum oluyor. Yapımcı da işini riske atmayıp hali hazırda role kim uygunsa onu tercih ediyor oynadığınız karaktere yakın roller geliyor. Bundan yakınmıyorum desem yalan olur."

'ÇOK DEĞİŞMİŞSİNİZ' DİYORLAR

Sokakta kendisini görenlerin tanımadığını söyleyen Şahin, "Tanıyanlar azınlıkta ama tanınmıyor olmaktan rahatsız değilim. İnsanların tepkisi ‘Sanki sizi bir yerden tanıyorum’ cümlesi ile başlıyor ve ‘Aa ama siz sarışın değildiniz çok değişmişsiniz’ ile devam ediyor. Bu da aslında benim işimde başarılı oluşumu gösteriyor sanırım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading