Yandex Metrica

Çaycı Hüseyin'i 'sana mavi tik alacağız' diyerek dolandırdılar

Çaycı Hüseyin'i 'sana mavi tik alacağız' diyerek dolandırdılar

Çocuklar Duymasın'da oynadığı Çaycı Hüseyin karakteriyle tanınan Alparslan Özmol, bu sefer öldü iddialarıyla değil de 'mavi tik alma vaadiyle' dolandırıldığı iddialarıyla gündemde. 

Magazin

23.01.2024, 18:58

Televizyon dizisinde "Çaycı Hüseyin" karakteriyle ünlenen Alpaslan Özmol, iddialara göre sosyal medya hesabına 'mavi tik' alabilmek için dolandırıcılara bin TL verdi.

Daha sonra hesabının çalındığını söyleyen kişi, hesabını geri alabilmesi için Alpaslan Özmol'dan 2 bin 500 TL daha istedi. Dolandırıldığı şüphesine kapılan Alpaslan Özmol polise giderek şikayette bulundu.

ÇAYCI HÜSEYİN SANIKTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde talimatla ifadesi alınan Alpaslan Özmol, “Ben sanığa banka üzerinden bin TL para gönderdim. Söz konusu parayı hesabıma mavi tik alınması ilişkin vermiştim. Sonrasında bana 2 bin 500 TL daha verirsen hesabımı geri verebileceğini söyledi. Art niyetli olduğunu anladım. Sonrasında iletişimi kestim. Akabinde sanıktan şikayetçi oldum. Hesabımı da geri alamadım. Yeni hesap açmak zorunda kaldım. Böylelikle mağduriyet yaşadım. Sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading