Yandex Metrica

Buse Terim'den Fatih Terim'i kahreden haber! Eşi ve çocuklarının hemen yanına koştu

Buse Terim'den Fatih Terim'i kahreden haber! Eşi ve çocuklarının hemen yanına koştu

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'den üzücü haber geldi. Terim'in sahibi olduğu markayı İbrahim Salman'a ait bir logoyla tanıtması sonucu hakkında dava açıldı. Ünlü ismin marka hakkını ihlal suçundan 3 yıla kadar hapsi isteniyor.

Magazin

29.03.2024, 19:07

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı, marka logosu nedeniyle iş insanı İbrahim Salman ile davalık oldu. 

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Buse Terim Bahçekapılı, 2013 yılında tescil ettirdiği markasının tanıtımında İbrahim Salman'a ait logoyla tanıttı. Bunun ardından iş insanı kendisine ait logoyu izinsiz kullanarak haksız rekabet oluşturduğu gerekçesiyle Buse Terim hakkında suç duyurusunda bulundu.

MARKA HAKKINI İHLAL ETTİ

İddiaları reddeden Terim, tespit davası açtı. Olayla ilgili yürütülen soruşturma sonunda Buse Terim Bahçekapılı hakkında marka hakkını ihlal suçundan dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Buse Terim'e ait markanın  izin almaksızın ticari amaçlı marka hakkını ihlal suçunun unsurlarını oluşturduğu ifade edildi. 3 yıla kadar hapsi istenen ünlü isim önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

"SUÇLAMALAR KÖTÜ NİYETLİ"

İbrahim Salman'ın iddialarının doğru olmadığını ve kötü niyetli olduğunu söyleyen Buse Terim Bahçekapılı, ifadesinde  "Ben, 'Shop' ibaresini markasal olarak kullanmıyorum. Tarafıma ait markamın tescilli simgesi olan B işareti, bu markaya ait satış mecrası olan internet sitesinde 'B'nin devamına, İngilizce'de mağaza anlamına gelen shop kelimesi eklenerek kullanılmaktadır. İnternette faaliyet gösteren ve online satış yapan yüzbinlerce sitede alışveriş için online satış amacıyla shop ibaresi kullanılmaktadır." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading