Yandex Metrica

Burak Yamantürk baba olmuştu! 'Ne yapacağımızı bilmiyoruz'

Burak Yamantürk baba olmuştu! 'Ne yapacağımızı bilmiyoruz'

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci geçtiğimiz salı günü ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çiçeği burnunda baba, doğumun ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Magazin

18.05.2024, 21:29

Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci, yedi yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz eylül ayında evlilikle taçlandırmış, Muğla Marmaris'te nikah masasına oturmuşlardı. Çift, geçtiğimiz salı günü ilk çocuklarını kucaklarına aldı. İkili, kızlarına Mercan ismini verdi.

"MUTLULUKTAN AĞLADIK"

Önceki gün hastanede görüntülenen Yamantürk, çok heyecanlı olduklarını belirterek açıklamalarda bulundu. 37 yaşındaki oyuncu, şöyle konuştu:

"Mercan da, Özge de çok iyi. Heyecandan ne yapacağımızı bilemiyoruz doğrusu. Ben doğuma da girdim. Çocuğumu ilk gördüğümüz andan itibaren Özge de, ben de, yanımızda heyecanımızı paylaşan ailemiz de mutluluktan ağladı."

"ADINI DOĞDUĞU AN KOYDUM"

Bebeğin ismini kendisinin koyduğunu belirten oyuncu, "Aklımızda isimler vardı ama tam karar verememiştik. Doğduğu an koydum adını. Mercan'ı kucağıma ilk aldığımda direkt 'Özge' dedim. Annesine çok benziyor." ifadelerini kullandı.

Bebeğin bakımında eşine yardımcı olduğunu anlatan Yamantürk, "Hatta bugün evladımızın altını bile değiştirdim. Özge'ye her anlamda yardımcı olmam gerekiyor. Çok tatlı bir telaş. İyi ki varlar" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading