Yandex Metrica

Burak Sergen 4 aylık eşi tarafından aldatıldı

Burak Sergen 4 aylık eşi tarafından aldatıldı

Sadakatsiz dizisinde rol alan Burak Sergen, 4 ay önce nikah masasına oturduğu eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığı gerekçesiyle boşanma davası açtı.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Oyuncu Burak Sergen, 4 aylık eşinin ihanetine uğradığı iddia ediliyordu. İddialar Sergen'in menajerlik şirketi tarafından doğrulandı. Menajerlik şirketi, "Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru " açıklamasını yaptı. 

ESKİ EŞİNDEN 'GÜÇLÜ OL' MESAJI

Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'de oyuncuya destek paylaşımı geldi. Işıl Sergen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim . İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum."

"KİMSE KİMSEDEN TAZMİNAT ALMADI"

Haber sitelerinde yer alan 15 milyon tazmiant iddialarına açıklık getiren Sergen, "Burak beyle boşanma anlaşmamızda “15 milyon tazminat” aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır . O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır." dedi. Işıl Sergen, haberlerde oğlunun bulunduğu fotoğrafların kullanılmamasını rica etti.

style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">View this post on Instagram

style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Işıl Sergen (@isil_sergen)'in paylaştığı bir gönderi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading