Yandex Metrica

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahneye çıkmadı, olanlar oldu! Davetliler olay çıkardı, pet şişeler havada uçtu

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş sahneye çıkmadı, olanlar oldu! Davetliler olay çıkardı, pet şişeler havada uçtu

Son dönemin popüler isimlerinden Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, Adana'da düzenlenen konserleri için paraları ödenmediği için sahneye çıkmadı. Vatandaşlar konser alanında olay çıkarırken, şarkıcılara pet şişeler atıldı.

Magazin

23.04.2024, 23:31

"Sevmedim Deme", "Baba Yak", "İçime Ata Ata" gibi şarkılarla tanınan Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, Adana'nın Kozan ilçesinde konser vermeye hazırlanıyordu. Ancak iki şarkıcı, konser için paralarının ödenmediği gerekçesiyle sahneye çıkmadı. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar şarkıcılara tepki gösterdi.

Sanatçılar, sat 23.00'de sahneye çıkmak için ikna edildi ancak vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Konser alanına gelen ikiliye vatandaşlar yuhalayarak tepki gösterdi. Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, araçlarına pet şişe atılması nedeniyle araçtan inemedi ve konser alanından uzaklaştı.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ"

Organizasyonu yapan Veysel Şakir, konser ücretini ödeyen herkese paraların geri yatırılacağını belirtti. Şakir, açıklamasında "Sanatçının parasını EFT yaptık, şu an parası hesabında eksik olduğu için çıkmıyor. Ben akşam 20.00’den beri ikna etmeye uğraşıyorum zaten. 23.01’de ikna edelim istedik, olmadı. Herkesin parası tek tek iade edilecek. Hepinizden özür dileriz. Biz zaten hukuki süreci başlatacağız." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading