Yandex Metrica

Bülent Ersoy'un açıklamasındaki diskosyon ne demek? Diskosyon nedir, anlamı ne?

Bülent Ersoy'un açıklamasındaki diskosyon ne demek? Diskosyon nedir, anlamı ne?

Türk sanat müziğinin usta ismi Bülent Ersoy'un açıklaması sonrası diskosyon kelimesi merak konusu oldu. Birçok kişi, kelimenin anlamını araştırıyor. Peki Bülent Ersoy'un açıklamasındaki diskosyon ne demek? Diskosyon nedir, anlamı ne?

Magazin

03.03.2024, 10:07

Sanatçı Bülent Ersoy, Instagram'da yaptığı paylaşımda Polat Yağcı ile anlaşamadıklarını, bu nedenle konserinin iptal olduğunu açıkladı. Birçok kişi, ünlü sanatçının açıklamasında yer alan 'diskosyon' kelimesini araştırmaya başladı. Arama motorlarında diskosyon kelimesiyle ilgili araştırmalar yapılıyor. Peki Bülent Ersoy'un açıklamasındaki diskosyon ne anlama gelir? Diskosyon ne? İşte detaylar...

Bülent Ersoy, Instagram'dan yaptığı açıklamada, 9 Ekim tarihli İstanbul konserinin iptal edildiğini duyurdu. Ersoy, "9 Ekim tarihindeki sayın Polat Yağcı beyefendinin emr-ü iradelerinde gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açık hava mekanındaki konserimi sayın Yağcı ile aramdaki gerçekleşen bazı olumsuz diskosyonlarımız gereği tek taraflı şahsım olarak icra-i faaliyet edecek olduğum bu konserimi iptal ettiğimi zaat-i şahanelerinizle paylaşmayı lüzumlu gördüm." dedi.

DİSKOSYON NEDİR, ANLAMI NE?

Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yapımcı Polat Yağcı ile aralarında yaşanan olumsuz diskosyonlar nedeniyle konserinin iptal olduğunu belirtti.

Diskosyon, karşılıklı münazara, konuşma ve ele alma anlamına gelmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading